Ljajić na mitingu u Sremskoj Mitrovici: Ova lista nema prave konkurente na ovim izborima! VIDEO – FOTO

Sremska Mitrovica – Predsednik SDPS Rasim Ljajić govoreći na skupu SNS u tom gradu zahvalio se svima, koji su, kako je kazao, u redovima satima čekali da svojim potpisom podrže listu „Srbija pobeđuje – Aleksandar Vučić” i da, kako je dodao, podrže Vučića da postane novi-stari premijer Srbije.

Ljajić je istakao da koalicija „Srbija pobeđuje” nema prave konkurente na ovim izborima, jer opozicija nema nikakav politički program, ni ekonomski, ni socijalni, ni kulturni, izuzev ideje da treba pobediti Vucića.

“A, nemaju ni kandidata za premijera ili ga kriju. Jedini program im je kako srušiti Vučića”, objasnio je on i dodao:

Ljajić je kazao da njihova konkurencija nije uspela da se dogovori oko zajedničkog nastupa i da je sada još više razjedinjena nego što je bila.


„Mi smo ujedinili sve. Ova lista liči na Srbiju, jer je okupila stranke različitih ideologija jer mi želimo da ujedinimo Srbiju oko cilja kojim pravdem zemlja treba da ide”; poručio je on.

Ljajić je upozorio da ovi izbori nisu odlučeni, i da će se pobednik znati tek 24. aprila uveče, zbog čega do tog dana je toj listi potrebna svakodnevna podrška, kakvu je dobila u Sremskoj Mitrovici.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO