FOTO – Ljajić na mitingu u Šapcu: Ne smemo dozvoliti da nas uljuljkaju istraživanja moramo ubedljivo da pobedimo!

Šabac – Predsednik SDP Rasim Ljajić izjavio je na predizbornom skupu koalicije oko SNS da će ova lista ujediniti Srbiju i da će pružiti šansu svakom onome ko želi i hoće da radi.

masa2

Ljajić je pred više od 10 hiljada građana koji su bili u sportskom centru u tom gradu a i okupljenima ispred njega, da svaka stranka treba da iskoristi ovo vremena kako bi se odnela ubedljiva pobeda na ovim izborima a da “ne čekamo da nam Vučić sam donese tu pobedu”.

masa6

On je okupljene pozvao da ne prate rezultate javnog mnjenja jer time žele da uljuljkaju i da predstave da su ovi izbori završeni.
“Mi moramo da se borimo za svaki glas, za razliku od njih mi se ne borimo ni za cenzus ni za procente. Za razliku od njih mi se borimo za procente smanjenja nezaposlenosti, smanjenja siromašnih, povećanja izvoza, proizvodnje a to je tema ovih izbora” rekao je on.

masa10

Predsednik SDP je rekao da se sa govornice u Šapcu nije čula ni jedna ružna reč prema bilo kome a da konkurenti u 7 minuta 11 puta pomenu Vučića i naveo da je to ceo program kampanje.

“Ni jedno rešenje za ni jedan problem koji ova zemlja ima, ni jedno rešenje nemaju”.
Ljajić je naveo da su koaliciju okupljenu oko SNS nazvali Frankenštajn koalicija pa onda Bosanski lonac koalicija i na kraju koalicija beskičmenjaka.
“Hajde da vidimo te beskičmenjake, da se merimo ko je šta uradio to je jedino merilo, jedino merilo da li ste nešto uradili”

On je pojasnio da je najlakše sedeti za kompjuterom i mrzeti sve i svakoga “do pola dana mrzeti sve druge od pola dana i sebe” a time se ni jedan problem ne rešava.

“Ova lista ima misiju da konačno reši probleme, da ujedini Srbiju i njih ćemo da ujedinimo, nisu oni naši neprijatelji i oni će da budu sa nama. Svaki dobar, pošten i sposoban čovek će imati mesta ovde u izvršnoj vlasti i Vladi, jer je Vučić pokazao da mu nije stalo samo do svoje stranke, stalo mu je do interesa Srbije” rekao je Ljajić i dodao da nikome ne trebaju podele i svađe.

Potpredsdednik Vlade je rekao da Vučić želi da ujedini Srbiju i da jedino on ima snage to da uradi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO