Ljajić na klupi rožajskog Ibra

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je danas da će predstojeću utakmicu protiv Novog Pazara odlučiti manji broj grešaka i bolja materijalizacija grešaka protivnika.

“Igramo protiv povratnika u Super ligu, u neku ruku komšijski derbi. Ekipa Novog Pazara imala je veoma težak raspored na početku prvenstva, potpuno isti kao mi prošle godine – protiv Radničkog iz Niša, Crvene zvezde i Partizana. Iz te tri utakmice osvojili su tri boda. Verujem da sa dosta elana i optimizma dočekuju ovaj duel”, rekao je Bondžulić, prenosi klub.

Fudbaleri Javora gostuju sutra Novom Pazaru, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Nakon prva tri kola, obe ekipe imaju po tri boda.

“Mislim da je kvalitet ujednačen, s tim što smo mi možda u prednosti što se tiče uigranosti, jer smo duže zajedno, dok oni na krilima povratka u elitu i pobede nad Partizanom sigurno žele da zabeleže još jednu pobedu na svom terenu”, rekao je Bondžulić.

“Utakmicu će odlučiti manji broj grešaka i bolja materijalizacija grešaka protivnika. Očekujemo da u utakmicu udjemo agresivno, čvrsto i jako, ponovimo najbolje minute iz utakmice protiv Partizana i Napretka i ostvarimo povoljan rezultat”, dodao je on.

Fudbaler Filip Pavišić rekao je da bi igra njegovog tima protiv Napretka mogla biti dobar putokaz ka dobrom rezultatu.

“Čekaju nas jak protivnik i teško gostovanje. Oni su imali težak raspored u prva tri kola i niko nije verovao da će uzeti neki bod, a kamoli tri. Videli smo kako igraju i bore se na svom terenu i sigurno nas očekuje težak zadatak. Ipak, ako pokažemo zalaganje i želju kao protiv Napretka, mislim da možemo doneti bodove kući”, rekao je on.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

Izvor: Beta/ rtvnp

Izvor : sportklik.rs
sportklik.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO