Naslovna Sport Fudbal Ljajić misli da od Rome sve zavisi

Ljajić misli da od Rome sve zavisi

Fudbaler rimske “vučice” uveren je da borba za “skudeto” zavisi isključivo od njega i saigrača i da se Juventus ne pita mnogo.

Fudbaler Rome Adem Ljajić rekao je nakon pobede nad Kjevom (3:0) da rimski klub ima velike šanse da osvoji titulu Serije A, pogotovo posle kiksa Juventusa.

Vezni fudbaler iz Novog Pazara bio je strelac drugog gola na utakmici na Olimpiku, nakon što se na asistenciju kapitena Frančeska Totija oslobodio čuvara i pogodio suprotni ugao golmana Bardija.

“Uživao sam na terenu i drago mi je da sam iskoristio poverenje koje mi je ukazao trener Garsija. Dajem sve od sebe kako bih se izborio za startnu postavu i zadovoljan sam igrom i pobedom nad Kjevom. Verujemo u Skudeto i zavisi od nas, pričaćemo na terenu”, rekao je Ljajić za Rai Sport.

Aktuleni šampion Juventus odigrao je nerešeno protiv Sasuola (1:1) u gostima, pa sada torinski tim ima samo bod više u odnosu na Romu na tabeli Serije A.

Ljajić dobija sve veću minitažu u rimskom klubu, ove sezone je u italijanskom šampionatu odigrao šest utakmica i postigao dva gola.

Tokom karijere igrao je za Partizan i Fiorentinu, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio devet puta.

Exit mobile version