FOTO – Ljajić u Nišu: Izbori sa dva puta, politika sigurnosti koju predstavlja Vučić ili avantura

    Niš – Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić obraćajući se na skupu koalicije okupljene oko SNS u hali Čair rekao je da Vučić treba da dobije podršku građana jer se radi o izborima koji su presudni za Srbiju.

     

    Ljajić je rekao da se bira između dve stvari a to su “politika i avantura” i dodao da politika Aleksandra Vučića vodi u sigurnost ali i da to nije put posut ružama i politika koja hoće da mirno rešava probleme a da je sve drugo avantura, neizvesnost i nesigurnost.

    “Ja sam siguran da ćete Vi izabrati put sigurnosti kojim vodi Aleksandar Vučić” rekao je Ljajić.

    nis8

    On je kazao da se prethodnih dana svi oponenti ove stranke obraćaju biračima sa toliko agresije, srdžbe i vređanja a da SNS vodi fer i korektnu kampanju i da predstavlja ono što želi da napravi od Srbije.
    Nije ovo borba na život i smrt, živeće se i posle 24 i nema potrebe da ljudi tako nastupaju, da se mi ponašamo kao oni mi bi završili u Hagu” rekao je Ljajić.

    On je kazao da ovi izbori nisu izbor za mađioničara a da oponenti toliko obećavaju u ovoj kampanji “da se čovek uplaši, šta će sve biti od Srbije ako oni dođu na vlast” rekao je on.

    “Ovo su izbori za političare, za nekoga ko treba da reši vaše probleme i ovo su izbori na kojima treba Vučić da dobije vašu podršku te izbori da oni koji ih dobiju treba da rešavaju probleme”.


    Ljajić je zaključio da Srbiji treba jak premijer koji će završiti reforme i ekonomske probleme i staviti Srbiju na mapu evrope i sveta.

    Mi želimo da završimo ono što smo započeli ove dve godine, da bi to završili potreban je glas za Vučića i listu Srbija pobeđuje” zaključio je Ljajić.

    Exit mobile version