Naslovna Sandžak Novi Pazar Ljajić i Vulin otvorili gerontološki centar (foto)

Ljajić i Vulin otvorili gerontološki centar (foto)

Novi Pazar – Potpredsednik Vlade i ministar Trgovine i telekomunikacija Rasim Lajić i Ministar za Rad i socijalnu politiku Aleksandar Vulin svečano su u prisustvu velikog broja građana otvorili gerontološki centar u novopazarskom naselju Bukreš koji je koštao oko 300. miliona dinara.


Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić rekao grandiozni objekat kakav je geronto centar govori o veličini dela koje su napravili i da je ovo otvaranje kraj procesa koji je započet 2008. godine kada se kako kaže prvi put pojavila ideja za izgradnju centra.
“Posle osam i više godina mi završavamo ovaj objekat, posle puno problema i finansijskih i pravnih” kazao je Ljajić obraćajući se prisutnima i dodao da “nema potrebe da se protestuje jer se radi kada god ima novca”.
“Mi radimo infrastrukturu, pravite i sebi i drugima medveđu uslugu. Nemoj to da radite, onda kada smo obezbedili sredstva asfaltirali smo mnogo više nego što ste Vi sami očekivali” rekao je Ljajić okupljenim građanima.
On se zahvalio ministru Vulinu koji je imao razumevanja da rešava sve problema a oni su rešeni uz dodatna sredstva Vlade Srbije i Ministarstva.
Ministar za Rad i Socijalna pitanja Aleksandar kazao je da treba da se ceni ono što se radilo i da je ministarstvo za Rad prepoznalo potrebu da se jedan ovakav objekat završi i da se pomogne onima kojima je potrebno.
“Mi brinemo o tome kako je čoveku, i ovo je način da pokažemo koliko birnemo. Možete da budete ponosni na svoju Vladu, možete da budete na svoju Srbiju, ona brine i ona će uvek brinuti” zaključio je Vulin.

foto. Tanjug

Exit mobile version