Naslovna Featured Istaknuto Ljajić i Vučić obećali – Asfalt stigao i u Muhovo

Ljajić i Vučić obećali – Asfalt stigao i u Muhovo

ljajic-i-vucic-obecali-–-asfalt-stigao-i-u-muhovo

Nakon završetka puta u selu Buče, asfaltirana je i deonica puta u dužini od jednog kilometra u selu Muhovo. Planirano je da bude urađeno 3.800 metara. Realizacija ovog značajnog projekta, rezultat je posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i lidera SDPS-a Rasima Ljajića tom kraju.

U junu ove godine delegacija Vlade Republike Srbije posetila je I selo Buče.  Sa dugogodišnjim problemima oko putne infrastrukture u njihovim mestima, ovdašnji meštani su ranije upoznali lidera SDPS-a Rasima Ljajića, koji se, kažu oni, potrudio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić obiđe ovaj kraj i pomogne da se brzo izgrade neophodni putevi.Završen je put u selu Buče, a prva deonica puta u dužini od 1000  metara danas je asfaltirana je i u selu Muhovo.

Ovaj putni pravac od 3 kilometra I 800 metara, koji spaja Bele Vode sa pravcem Golije. Od izuzetnog je značaja kako za meštane petnaestak sela, koji koriste ovaj put za komunikaciju sa gradom, tako i za razvoj turizma na ovoj planini, koja završetkom ovih radova dobija još jedan prilaz.

Preostalih  2 kilometra I 800 metara u selu Muhovo kako najavljuju nadležni  trebalo bi da bude asfaltirano u narednom periodu.

 

Podeli

Exit mobile version