Ljajić i Bešiktaš izbušili Rize (VIDEO)

Kada bi svi u dresu Bešiktaša igrali kao Adem Ljajić, ne bi sa trećeg mesta čekali kraj šampionske trke. Srpski reprezentativac ponovo je žario i palio na terenu i bio igrač utakmice u goleadi protiv Rizea – 7:2.

Ljajić je postigao drugi i poslednji gol za Bešiktaš, a u međuvremenu je stigao i da asistira za čak tri pogotka crno-belih.

Klubu iz Istanbula ovo je treća uzastopna pobeda u prvenstvu i sedam kola pre kraja ima pet bodova manje od drugoplasiranog Galatasaraja, kojeg želi da prestigne i domogne se Lige šampiona.

A, kada dođe na leto vreme da se otkupi Ljajićev ugovor od Torina, čelnici Bešiktaša ne bi smeli da imaju dilemu da li da to učine. Pitanje je jedino da li će imati para… Adem je odigrao protiv Rizea 27. meč u crno-belom dresu, postigao osmi gol, uz 11 asistencija.

Plesao je Ljajić po terenu u Rizeu, sve mu je polazilo za nogom, a nije ni čudo posle tako spektakularnog pogotka, kojim je ubio rivala u pojam, a dao krila svom timu.

Još čekamo da ovakvu dominaciju Adem demonstrira i u dresu reprezentacije…

Urbenesna situacija viđena je kod sedmog gola Bešiktaša: Jalčin je šutirao sa 18 metara, a lopta je kroz probušeni deo mreže izašla iz gola napolje, pa je sudija morao da pogleda snimak, da se uveri da je zaista bio pogodak.

 

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO