Naslovna Featured Istaknuto Ljajić: Bošnjačka stranka primer da se može biti uspešan, lojalan državi i...

Ljajić: Bošnjačka stranka primer da se može biti uspešan, lojalan državi i naciji kojoj se pripada

ljajic:-bosnjacka-stranka-primer-da-se-moze-biti-uspesan,-lojalan-drzavi-i-naciji-kojoj-se-pripada

NOVI PAZAR – Osnivač Sandžačke demokratske partije i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić uputio je telegram Bošnjačkoj stranci koja je juče održala IV Kongres. Telegram je pročitan i na jučerašnjem skupu u Rožajama.

”Dragi prijatelji, Vaš današnji Kongres doživljavam sa velikom setom zbog prerane smrti našeg Rafeta Husovića, ali i nadom da ćete nastaviti da se borite za ciljeve, principe i vrednosti koje je on trasirao.

Bošnjačka stranka je najbolji dokaz da se može biti uspešan, a istovremeno biti lojalan državi u kojoj se živi i naciji kojoj se pripada.

Politika se vrlo često ogleda u traženju prave mere, a vi ste nepogrešivo znali da definišete da je interes bošnjačkog, kao i drugih naroda, u izgradnji i afirmaciji evropske, građanske i multietničke Crne Gore.

Novo vreme donosi i nove izazove. Svima koji danas budu izabrani, od srca želim da pronađu demokratske odgovore, kao i do sada, na sve prepreke, na koje budu nailazili.

Ervin Ibrahimović je kroz svoj dosadašnji angažman pokazao da ima mudrosti i hrabrostida Bošnjačku stranku dodatno ojača i učini je nezaobilaznim faktorom na političkoj sceni Crne Gore” navodi se u telegramu koji je uputio Ljajić.

indeksonline.rs

Exit mobile version