Naslovna Featured Istaknuto Ljajić : Biće ovo pristojna i civilizovana kampanja

Ljajić : Biće ovo pristojna i civilizovana kampanja

NOVI PAZAR – Srpska napredna stranka (SNS) prva je predala RIK-u listu kandidata za poslanike za redovne parlamentarne izbore raspisane za 26. april.

Na listi „Aleksandar Vucić – Za našu decu“, među kandidatima za 250 poslanika republičkog parlamenta, nalaze se predstavnici Socijaldemokratske partije Srbije – Rasima Ljajića

“ Kao što vidite koalicija „Akeksandar Vučić – Za našu decu“ izlazi na izbore u sličnom, istom sastavu kao i na poslednjim izborima. Izlazimo sa dve stvari koje ćemo predočiti građanima Srbije.

Prvi su rezultati koje smo ostvarili u proteklom periodu, i prosto sam uveren da mera uspešnosti svake politike ogleda se po broju novootvorenih radnih mesta, broju fabrika koje su otvorene, broju kilometara puteva koji su izgrađeni. Nadam se da će građani na adekvatan način favorizovati ono što je urađeno, gde je mnogo bitnije ko je šta uradio, nego koliko je ko izjava dao. Došlo je vreme da će ljudi vrednovati onoga ko radi, a ne onoga ko priča i nešto obećava.

Druga stvar, mi izlazimo sa jasnim planovima za naredni period – za svaku opštinu, svaki okrug i svaki deo Srbije, Srbija treba i mora da bude još bolja nego što je danas, uprkos ovom velikom napretku.

Želimo da u ovoj kampanji predočimo jedan realističan plan onoga što ćemo uraditi, bez velikih obećanja, bez teških reči prema bilo kome. Ovo će biti jedna pristojna i civilizovana kampanja i to će biti nešto što ćemo predstaviti građanima “ rekao je lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.

Exit mobile version