Licitacija: Ko će biti novi selektor Srbije ?

14

Kada je postalo već gotovo izvesno da će Siniša Mihajlović u utorak poslednji put sedeti na klupi reprezentacije Srbije, odnosno da preuzima Sampdoriju, ovdašnja javnost je počela da licitira sa imenima njegovog mogućeg naslednika.

Već se pisalo o tome da navodno opozicija tomislava Karadžića u Fudbalskom savezu Srbije želi da „progura“ ideju o tome da bi na čelo „orlova“ ponovo trebalo da stane strani trener i to ni manje ni više nego Feliks Magat koji u svojim vitrinama ima tri trofeja prvaka Nemačke.

Prema saznanjima novinara koji su sa reprezntacijom bili u Dubaiju, Karadžić je u petak tamo razgovarao sa Ivicom Jovanovićem o njegovoj situaciji u Al Nasru i dobio je razočaravajući odgovor jer je iskusni stručnjak ugovorom vezan za klub koji vodi do juna 2014. godine, a jasno je da naša reprezentacija nema vremena za čekanje iako do jeseni neće biti takmičarskih mečeva.

Tu se spisak kandidata naravno ne završava pošto su u „opticaju“ takođe Dragan Stojković Piksi koji je na korak od rastanka sa svojom Nagojom, zatim Aleksandar Stanojević i Dragomir Okuka koji su ostvarili zapažene rezultate sa svojim klubovima u Kini, ali i Ljubinko Drulović koji je praktično već zaposlen u FSS pošto je prethodnog leta omaldinsku selekciju odveo do vrha Evrope.

SandzakHaber.net / Izvor: HotSport.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO