LICEMERSTVO SPP RUKOVODSTVA POVODOM HAPŠENJA U FRANKFURTU

“Licemjeri će na samom dnu Džehennema biti i ti im nećeš zaštitnika naći” (An-Nisaa: 145)

Munafikluk, potvora, licemerstvo i  gnusne laži nisu nekima strani i nepoznati ni u svetom mesecu Ramazanu. Slučaj Ferhana Sejdovića, uhapšenog u Frankfurtu za malverzacije sa radnicima na crno i nanošenje višemilionske štete Nemačkoj državi je izazvalo obrušavanje Zukorlićevih ljudi na one koji su na ovo ukazali. Inače, Ferhan Sejdović je dobitnik nagrade «Vakif godine» od strane Muamera Zukorlića. SPP je izdao saopštenje pod nazivom «Odgovor SDP».

Prvo, ne treba vi da odgovarate SDP-u nego gradjanima Sandžaka, zašto zloupotrebljavate institucije / vakuf (Univerzitet). Niko iz SDP nije likovao na hapšenje gospodina Sejdovića veće je rečeno da se ne treba baviti kriminalom i da štetu mogu imati drugi od toga.

Drugo, Republika Nemačka je država koja hrani 200.000 gradjana Sandžaka što onih koji žive tamo, što onih koji od njih ovde dobijaju novac i još sigurno toliko gradjana Srbije i ne podržavamo nikog, bez izuzetka, ko tu državu pljačka i u njoj čini kriminal, vi to u vašem saopštenju radite.

 

Činjenice su ove: zaplenjena imovina u akciji policije i carine Republike Nemačke je oko 19 miliona evra, uhapšeno 5 lica, 120 istraga za nelegalan boravak u Nemačkoj, dva pištolja nadjena, 140.000eura zaplenjeno, izvrgavanje zakona Republike Nemačke od strane gospodina Sejdovića otvaranjem firme u Sloveniji (sam priznao u gostovanju na Sanžak TV), radnici na crno i šteta po Nemačku državu preko milion evra. Da li je ovo SDP izmislila ili se ovo može proveriti? Prema informacijam koje je naš portal dobio, od izvora u Frankfurtu, Ferhan Sejdović je plaćao satnicu oko 6 eura a realna je oko 13 eura. Internacionalni Univerzitet u Novom Pazaru je izdavao potvrde za praksu u Nemačkoj-Frankfurtu za radu u firmi «S SCHMIDT BAU». Još jednom se pokazalo, pored dodeljivanja doktorata i proizvodnje istih kao na traci, za šta Muameru Zukorliću koristi navedeni fakultet koji je uz to vakuf (na šta se on u svojim izlaganjim poziva), Vakuf dakle po islamskom pravu označava neko dobro koje neka osoba (vakif) svojevoljno izdvoji iz svoje imovine, predajući je Allahu, dok prihodi ili svrha vakufa služe ljudima (čitaj Muameru Zukorliću i njegovoj porodici u slučaju Islamske zajednice Zukorlić). Dokumenat kojim se opisuje vakuf se zove vakufnama, na kraju svake vakufname stoji “Proklet bio onaj ko na bilo koji način oskrnavi ovo moje dobro djelo!”

Rečeno je i da Ferhan Sejdović hoće da ulaže u naš kraj kao i da se drugi omalovažavaju što po tom osnovu nisu učinili ništa. Evo i ovo stranica (http://www.gradsubotica.co.rs/dobricina-sa-pestera-ulaze-na-palicu/) je jedan od pokazatelja «ulaganja Ferhana Sejdovića u Novom Pazaru» i Sandžaku, tačnije Ferhan Sejdović je ulagao i ulaže u Suboticu/Palić gde je kupio oko 300 hektara zemlje za investiranje u zgrade i druge vrste objekata.

 

I NA KRAJU, NE BRANE ONI FERHANA SEJDOVIĆA NITI IH BILO KO LIČNO ZANIMA, ONI BRANE SEBE OD MOGUĆIH PROBLEMA, I EVENTUALNOG SUTRAŠNJEG NEUPISIVANJA STUDENATA NA OVAJ OVAKAV UNIVERZITET, GDE BI SE OSTALO BEZ NOVCA ZA FINANSIRANJE MEGALOMANSKIH POTREBA MUAMERA ZUKORLIĆA!

 

Dodatak: ŠTA BI SA BOLNICOM koja je obećana 2014 godine???

https://www.youtube.com/watch?v=IyLVO_Oae9w

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO