Letnji odmor za nezaborav na Zlatiboru

Turistička organizacija Zlatibora u saradnji sa Regionalnom turističkom organizacijom Sandžaka organizovala je u Novom Pazaru promociju turističkih potencijala jedne od najposećenijih planina u Srbiji pod sloganom ”Otkrijte gde počinje vaša priča”. Uz raznovrsnu ponudu i atrakcije, moderne hotele, kvalitetan privatni smeštaj, i sve uslove za zdrav, sadržajan i bezbedan boravak, iz Turističke organizacije Zlatibora obećavaju letnji odmor za nezaborav.

Svi oni koji se odluče za odmor na Zlatiboru, prema rečima Miloša Planića iz tamošnje turističke organizacije, od ove sezone mogu uživati na obnovljenom Kraljevom trgu, pored najlepšeg jezera u centru, u pogledu iz kabina najduže panoramske gondole koja je spojila središte planine s najvišim vrhom Tornikom.

Novi sadržaj je i veliki hotelsko-apartmanski kompleks podignut uz Kraljev trg, a tu su i turistima dobro poznati lokaliteti: Stopića pećina, Kaubojski grad ”El Paso siti”, popularni Dino park, Avantura park, trim staze, sportski objekti, i druge vrednosti koje obezbeđuju zdrav, sadržajan i bezbedan aktivni odmor na Zlatiboru.

U vreme korona pandemije u fokusu je domaći turizam za koji nisu potrebni PCR testovi niti kovid pasoši – ističu iz Regionalne turističke organizacije Sandžaka. Direktor RTO Sandžaka Haris Gegić poručuje da su pored Zlatibora, Novi Pazar, Tutin i Sjenica, takođe bezbedne turističke destinacije za sve posetioce.

Kampanja promocije zlatiborskih potencijala za zdrav, sadržajan i bezbedan aktivni odmor, uključuje i nagradnu igru, a svaki grad u kojem je organizovana promocija, dobiće po jednog pobednika.

S.Lj.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO