Leković: SPP-a unosi razdor u škole, optužbe činjenično netačne

NOVI PAZAR – Sandžačka demokratska partija osvrnula se na jučerašnje izlaganje Edina Zećirovića iz Stranke pravde i pomirenja označivši njegove tvrdnje činjenično netačnim.

“Suština napada SPP-a je opravdavanje unapred i unazad svih poraza i to na način unošenja razdora u škole – što nikako nije dobar način”- poručila je na konfereenciji za medije predsednica odboričke grupe SDP-a u Skupštini Grada Senada Leković.

“Škole su bile i biće mesto obrazovanja i za to se SDP neprestano bori “- rekla je izmedju ostalog Leković.

Kometarišući jučerašnje navode predsednika Odborničke grupe Stranke pravde i pomirenja u Skupštini Novog Pazara Edina Zećirovića o, kako je naveo, problematičnom radu skupštinske službe i neodgovaranju na postavljena odbornička pitanja Leković je odgovorila da skupštinska služba dobro radi svoj posao i da su odgovori na postavljena pitanja poslati na vreme.

Leković je na konfereciji za medije odgovorila i na optužbe SPP- a da je izbor direktora u osnovnoj školi Đura Jakšić bio neregularan iznoseći argumente za to.

Kometarišući navode Zećirovića da se zaposleni u osnovnoj školi Desanka Maksimović prinudno šalju na odmor a upošljavaju novi radnici , kako bi se duplirali glasovi za izbor novog direktora iz SDP-a su poručili da je to neistina i da im to “nikada ne bi palo napamet”.

Na kraju konferencije za medije Leković je ukazala na humanost zaposlenih u osnovoj školi “Desanka Maksimović” koja je iskazana posebno u ovim teškim vremenima.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO