Lalatović: Čestitam Novom Pazaru na pobedi!

Novi Pazar – Nenad lalatović izjavio da je Novi Pazar zasluženo slavio u meču 21. kola Super lige, ali žali za propuštenim prilikama svoje ekipe. Kosanović: Zabeležili smo veliku pobedu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je posle poraza od Novog Pazara (2:1) da žali što njegov tim nije iskoristio nekoliko izglednih šansi u derbi meču 21. kola Super lige.

“Kad ne iskoristite šanse obično usledi kazna. Ne bih da komentarišem da li je bio penal ili nije, očigleno je bio čim su arbitri a dosudili. Posle tog gola kao da je ušao neki strah u moju ekipu i Novi Pazar je zasluženo pobedio. Ostala je žal za propuštenim šansama, na ovako teškom gostovanju svaka prilika mora da se iskoristi”, rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

On je dodao da Novi Pazar ima iskusan tim, koji predvodi sjajan stručnjak.

“Nismo dobro ušli u utakmicu, nedopustivo je da naš centralni igrač ulazi u dribling sa protivničkim igračima, iz takve situacije Novi Pazar je poveo. Međutim, uspeli smo da izjednačimo, imali dve odlične šanse. Jović je promašio sjajnu priliku, koju je teže promašiti nego dati, ali ne treba mu zameriti, on je još dete, ima samo 17 godina”, rekao je Lalatović.

Njegov kolega na klupi Novog Pazara Milorad Kosanović istakao je da je domaćin zabeležio veliku pobedu.

“Imali smo pravu prvenstvenu utakmicu, veoma tešku. Ušli smo u meč da pružimo maksimum, na sreću postigli smo dva gola, meč je mogao da se razvije u drugom pravcu, ali smo pobedili. Novi Pazar je, osim dva pada, igrao kako treba protiv Crvene zvezde. Čestitam protivniku na korektnom ponašanju, ali i mojim igračima, uložili su veliki napor da osvoje bodove”, rekao je Kosanović.

Crvena zvezda trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 45 osvojenih bodova, dva manje od Partizana, dok je Novi Pazar peti na tabeli sa 33 osvojena boda.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO