Kurčubić iz Novog Pazara u Banjaluku

Petar Kurčubić je, nakon što je smenjen u Novom Pazaru, dobio posao u Borcu iz Banjaluke. Debitovaće u sredu, u meču 7. kola Premijer lige BiH protiv Travnika.

Banjalučki Borac u nastavak prvenstva ulazi sa novim stručnjakom na klupi.

Vladu Jagodića, koji je zbog serije od pet uzastopnih utakmica bez pobede i dva poraza u nizu podneo ostavku, zamenio je Petar Kurćubić, 52-godišnji stručnjak iz Srbije.

Priliku da debituje Kurćubić će imati u sredu, kada na Gradski stadion stiže ekipa Travnika.

“Očekujem pozitivnu reakciju igrača. Nadam se da ih je serija loših rezultata silno motivisala i da će biti željni pobede. Nošeni podrškom sa tribina, verujem da mogu da budu na nivou kao protiv Željezničara. Verujem da ćemo vrlo brzo biti ekipa poznata po tome što će igrati bez respekta protiv bilo kog rivala, s ciljem da pobeđuje češće nego do sada”, poručio je novi trener Borca.

Borac je tokom reprezentativne pauze odradio mini-pripreme, na kojima je Kurćubić imao priliku da se upozna sa igračkim kadrom.

“Dobra stvar je što sam ekipu preuzeo tokom reprezentativne pauze i što smo imali određeni vremenski period za upoznavanje, koji smo maksimalno iskoristili. Veoma sam zadovoljan odnosom igrača, dobro su trenirali i u lepom raspoloženju dočekujemo sutrašnju utakmicu”, rekao je strateg Banjalučana.

Doskorašnji trener Novog Pazara dobro je upoznat sa stanjem u Premijer ligi BiH.

“Dok sam radio u Srbiji, imao sam priliku da gledam određene prenose utakmica. Takođe, sa mojim bivšim klubom Novim Pazarom tokom priprema odigrao sam dva prijateljska meča sa Čelikom i Veležom, a sada sam uspeo da pogledam i tri domaće utakmice Borca i već imam određenu sliku. Naravno, to nije dovoljno”, istakao je Kurćubić.

izvor: Mondo

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO