Kup CEV: Pazarci očekuju pobedu nad Omonijom

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je danas da očekuje kvalitetan i neizvestan meč na domaćem terenu protiv kiparske Omonije u prvom kolu Kupa CEV.

“Znamo da su dvostruki uzastopni prvaci Kipra, da imaju tri Brazilca i Poljaka, dok su ostali veoma iskusni i dugo su zajedno. Razmišljam, ipak, isključivo o nama. Nadam se najboljoj igri i odbojkaškom spektaklu”, rekao je trener Pazaraca Saša Stefanović.

Novi Pazar će sutra od 18.00 u dvorani Pendik dočekati Omoniju u prvoj utakmici prvog kola Kupa CEV, dok je revanš 20. decembra u Nikoziji.

Kapiten domaćina Hamza Zatrić ocenio je da je u većini utakmica ove sezone rezultat zavisio od igre njegovog tima.

“Forma nam je u usponu, a kada smo u dobrom ritmu imamo i velike šanse da pobedimo. Nema razloga da tako ne bude i sutra. Ovo je meč bez velikog rezultatskog pritiska, pošto smo prevashodno skoncentrisani na domaću Superligu i Kup Srbije. Naravno, tako rasterećeni možemo da u sjajnoj atmosferi pružimo najviše”, naveo je Zatrić.

Trener Omonije Sava Savas izjavio je da očekuje tešku utakmicu u Novom Pazaru.

“Znamo da domaći klub ima veliki broj navijača i da su tribine dobro popunjene, a onda nije lako igrati. Nadam se da će biti viđena dobra odbojka i neka pobedi bolji”, rekao je Savas.

Kapiten kiparskog šampiona Sotiris Petrakidis rekao je da su svi u tom klubu srećni što će igrati u Novom Pazaru.

“Mi smo počeli takmičenje u Ligi šampiona, a sada nam sledi nastup u Kupu CEV. Spremni smo da pružimo što bolju igru u lepom ambijentu”, kazao je Petrakidis.

Ulaznice po ceni od 200 dinara biće u prodaji od sutra ujutru, a domaćin je na parket dvorane Pendik postavio i gerflor podlogu, koju je za ovu priliku donirao Odbojkaški savez Srbije.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO