Naslovna Featured Istaknuto KUD “RAS” Novi Pazar upisuje nove članove

KUD “RAS” Novi Pazar upisuje nove članove

kud-“ras”-novi-pazar-upisuje-nove-clanove

 KUD “RAS” iz Novog Pazara, iako trenutno broji više od 100 igrača, vrši upis novih članova. Svima koji žele da postanu deo ovog KUD-a, jednog od najboljih na ovim prostorima, sada se ukazala prilika.

“Ukoliko ste zainteresovani i imate želju da i vi jednoga dana stanete i zaigrate na nekoj od scena kako u našoj zemlji tako i van nje vi se prijavite, a na konkurs se mogu javiti svi naši sugrađani, kako mladi tako i stariji, jer mi imamo i seniorsku grupu, i to bez obzira na veru i naciju, jer je opšte poznato da su vrata našeg kulturno-umetničkog društva otvorena za sve one koji vole igru i pesmu”, kazao je dugogodišnji igrač Mihajlo Mijailović.

Milica Spasović je igrač KUD “RAS” više od jedne decenije i kaže da  svoje najlepše vreme provodi upravo na probama, putovanjima i u druženju sa ostalim igračima. “Kako bi se uverili u ovo što kažem, pozivam sve koji bi voleli da stanu u redove KUD-a “RAS” da nam se pridruže, dodala je Milica.

Probe za mlađe igrače održavaju se svakog ponedeljka i petka od pola 8 do pola 9 uveče u OŠ “Meša Selimović” dok se probe za starije igrače održavaju u Gimnaziji ponedeljkom i četvrtkom isto od pola 8 uveče. To su dani i vreme kada svi zainteresovani mogu da odu i dobiju sve potrebne informacije oko upisa od umetničkog rukovodioca Bojana Radovanovića i predsednika društva Miljana Nikolića kao i na zvaničnoj instagram stranici KUD-a “RAS”.

B.Veljović

Podeli

Exit mobile version