KUD “RAS” Novi Pazar upisuje nove članove

 KUD “RAS” iz Novog Pazara, iako trenutno broji više od 100 igrača, vrši upis novih članova. Svima koji žele da postanu deo ovog KUD-a, jednog od najboljih na ovim prostorima, sada se ukazala prilika.

“Ukoliko ste zainteresovani i imate želju da i vi jednoga dana stanete i zaigrate na nekoj od scena kako u našoj zemlji tako i van nje vi se prijavite, a na konkurs se mogu javiti svi naši sugrađani, kako mladi tako i stariji, jer mi imamo i seniorsku grupu, i to bez obzira na veru i naciju, jer je opšte poznato da su vrata našeg kulturno-umetničkog društva otvorena za sve one koji vole igru i pesmu”, kazao je dugogodišnji igrač Mihajlo Mijailović.

Milica Spasović je igrač KUD “RAS” više od jedne decenije i kaže da  svoje najlepše vreme provodi upravo na probama, putovanjima i u druženju sa ostalim igračima. “Kako bi se uverili u ovo što kažem, pozivam sve koji bi voleli da stanu u redove KUD-a “RAS” da nam se pridruže, dodala je Milica.

Probe za mlađe igrače održavaju se svakog ponedeljka i petka od pola 8 do pola 9 uveče u OŠ “Meša Selimović” dok se probe za starije igrače održavaju u Gimnaziji ponedeljkom i četvrtkom isto od pola 8 uveče. To su dani i vreme kada svi zainteresovani mogu da odu i dobiju sve potrebne informacije oko upisa od umetničkog rukovodioca Bojana Radovanovića i predsednika društva Miljana Nikolića kao i na zvaničnoj instagram stranici KUD-a “RAS”.

B.Veljović

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO