Kuč: Povratak Veletića, april pun iskušenja za njega i Hasanovića

Bokserski promoter Almin Kuč rekao je da je zadovoljan nastupom teškaša iz Bosne i Hercegovine Dušana Veletića na reviji u Berlinu i pobedom nad Čehom Pavelom Šourom.

“Veletić se vratio u profi ring posle više od godinu dana pauze. U prvoj rundi vidljiv je bio mali grč, dok je već u drugoj delovao opuštenje i bolje je radio prednjom rukom. U trećoj rundi desilo se presretanje i Šour je doživeo težak nokaut”, rekao je Kuč.

Veletić (27) u profesionanoj konkurenciji sada ima šest pobeda, od toga četiri nokautom, uz po jedan poraz i nerešen meč.

Šour (40) je doživeo 16. poraz, a 11. nokautom, dok je 11 od ukupno 17 profi trijumfa ostvario nokautom.

“April donosi možda i najveće iskušenje za Veletića, ali i za Sanela Hasanovića. Veletić bi trebalo da radi meč u osam rundi protiv Kamila Sokolovskog, Poljaka sa prebivalištem u engleskom Bristolu”, najavio je vlasnik agencije Kuč boksing promoušn (Kuc boxing promotion).

Od ranije je poznato da će Novopazarac Hasanović 22. aprila u Berlinu pokušati da osvoji profesionalnu IBO kontinenentalnu titulu u teškoj kategoriji.

Hasanović (24) ima šest pobeda nokautom u šest profesionalnih nastupa i jedan nerešen duel.

Njegov rival u borbi predviđenoj da traje deset rundi biće Čeh Lukaš Fajk.

Fajk (26) je kao profesionalac ostvario sedam pobeda, od čega šest prekidom, uz jedan poraz.

“Fajk je 18. februara nokautom dobio Gerisa Aduašvilija iz Jermenije. Očekujem najbolje izdanje Hasanovića i pobedu. Isto važi i za Veletića”, konstatovao je Almin Kuč.

M. Minić

The post Kuč: Povratak Veletića, april pun iskušenja za njega i Hasanovića appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO