Kros RTS: Ćatović i Murić šampioni i u Požarevcu

Atletičari Novog Pazara Aldin Ćatović i Saima Murić ostvarili su danas trijumfe u seniorskoj konkurenciji i na drugom po redu Krosu RTS, koji je održan u Požarevcu.

Ćatović je pobedio na pet kilometara, dok su njegovi klupski drugovi Nikola Mijailović i Kabir Ziljkić bili drugi, odnosno četvrti.

Murić je dominirala na tri kilometra, a njena klupska koleginica Mejra Mehmedović zauzela je treće mesto. Četvrta pozicija pripala je još jednoj Pazarki Saida Mušović.

Od ostalih pazarskih atletičara, na najvišem stepeniku pobedničkog postolja našli su se Belma Sejdović (drugi razredi srednjih škola), Kaid Koca i Aiša Zukorlić (osmi razredi osnovnih škola), Medina Mekić (sedmi razredi osnovnih škola), kao i Alen Sejdović i Merjem Binjoš (peti razredi osnovnih škola).

Najbolja kod osnovki iz šestih razreda bila je Novopazarka Nerma Čebović. Njene sugrađanke Resmija Tutić i Ajeta Ćosović završile su tu trku kao druga i četvrta.

Kod četvrtih razreda osnovnih škola prvo mesto uzeo je Mehmed Mušović, a drugo Ahmed Ziljkić, obojica učenici Rifata Ziljkića.

Pazarci Abdulah Šehović i Omer Ujkanović završili su kao prvi i drugi među učenicima prvih razreda osnovnih škola.

Druga mesta osvojili su Daris Sejdović i Amila Paljevac (treći razredi osnovnih škola), a šesto Irma Tutić (četvrti razredi osnovnih škola), svi iz Novog Pazara.

M. Minić

Foto: Kros RTS

The post Kros RTS: Ćatović i Murić šampioni i u Požarevcu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Kros RTS: Ćatović i Murić šampioni i u Požarevcu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO