Krizni štab: Zahtev za refundaciju troškova od ponedeljka

Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara doneo je odluku kojom će porodicama čiji je član domaćinatsva preminuo od posledica pandemije, biti refundirani troškovi nastali prema JP “Gradska čistoća”, a pre 4.jula ove godine.

Troškovi će biti  refundirani u iznosu do 30 000 dinara, uz obavezu člana domaćinstva koje je troškove snosilo, da  nadležnima dostavi potrebnu  dokumentaciju.

Za potrebe podnošenja zahteva  u Uslužnom centru na raspolaganju je šalter broj 2 i to od ponedeljka,  26. oktobra do 13. novembra, radnim danima u vremenu od 7:30h do 15:00 časova.

Gradski štab za vanredne situacije apelovao je na verske zajednice da u svojim objektima  sprovode pojačane mere zaštite u cilju prevencije i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19.

’’Mnogo toga zavisi i od ponašanja svakog pojedinca pa je  izuzetno važno da u cilju obezbeđivanja lične i zdravstvene bezbednosti drugih građani u zatvorenom prostoru  nose maske i pridržavaju se propisine distance’’ poručuju iz Gradskog štaba.

Kako je saopšteno, Štab za vanredne situacije i Grad Novi Pazar  će, u saradnji sa svim državnim institucijama, sve svoje kapacitete u narednom periodu usmeriti prema kontroli mera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje širenja virusa Covid19.

Senada Kalić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO