Kritika vlasti i funkcionera urodila plodom!

Kritika zbog loše organizacije sportske veceri gde je doživljen fijasko, o čemu smo ranije pisali urodila je plodom.

Naime, vlast i SDP su današnji skup povodom početka radova na izgradnji atletskog stadiona fantastično organizovali a prisustvovao je i veliki broj građana.

Ovoga puta, SDP i lokalna samouprava pokazali su i organizaciju i snagu, a gosti iz Beograda su bili zapanjeni da na jednom ovakvom događaju dođe toliko ljudi i odali su priznanje organizatorima na odlično organizovanom događaju kaže naš izvor.

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić označili su početak radova na izgradnji atletskog stadiona u naselju Hadžet u Novom Pazaru

Ljajić je rekao da je taj stadion poklon svim atletičarima koji beleže odlične rezultate, a koji su do sada trenirali u neadekvatnim uslovima.

“Neko ko je trenirao po livadama oko Novog Pazara, u neadekvatnim uslovima a osvajao je sva međunarodna priznanja i medalje, zaslužio je jedan ovakav objekat i mi im sada taj objekat poklanjamo. Ovo je zapravo nešto što je grad bio dužan da im izgradi i ustupi, a mi sada to i činimo” rekao je Ljajić.

On je dodao da je stadion poklon za Amelu Terzić, Asmira Kolašinca, Teodoru Simović “i sve one koji su proslavili Novi Pazar”.

“Od atletičara očekujemo da i dalje donose medalje”, poručio je Ljajić.

Ljajić je dodao da je finansijska konkstrukcija izgradnje stadiona zatvorena, ali ostaje borba sa rokovima i vremenskim prilikama.

Ljajić je istakao da stadiona ne bi bilo da nije bilo razumevanja Vlade Srbije i zahvalio se premijeru Aleksandru Vučiću.

Udovičić je izrazio nadu da će prisustvovati veličanstvenom skupu i kada stadion bude zvanično otvoren.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO