Novi Pazar – Kristijan Golubović i novopazarac Adnan Alić boriće se u kavezu u sportskoj hali Pendik.Golubović i Alić sreli su se danas u Novom Pazaru i dogovorili meč za 22 Avgust. Bitno je koju poruku šaljemo omladini koja je na stranputici rekao je Golubovic.

“Mi hoćemo kao stariji da im pokažemo da ako mi možemo da se rvemo u ringu mogu i oni. I prenesemo poruku da i on udju u ring za zdrav život”.
Alić je rekao da rezultat nije bitan ali da je bitno da se promoviše sport. “Želim da posle ovog meča budu pune sale omladine” rekao je Alić.
Golubović je rekao da ljude ne deli verski već na ljude i neljude.
“Prošao sam 130 zemalja, pričam puno stranih jezika. Daleko od toga da neko gleda ovaj meč na borbu između hrišćanstva i islama daleko od toga. Ima nacionalističkih briželjubnika koji to vide tako. Ali im poručujem da je ovo miting sporta i ovo je poruka da ljudi treba da se druže bez obzira na boju kože nacionalnost i veru” zaključio je Golubović.

izvor:PR team

2 KOMENTARA

  1. Lik daje intervju a ima zvaku u ustima.Kultura na delu. Ne samo kod njega nego kod obojice. Sportisti pre svega trebaju da budu kulturni a nakon toga sportisti.

Comments are closed.