KRENULA POLICIJA DA RADI! Hapšenje švercera droge i cigareta! Velika akcija tokom prethodne noći u Novom Pazaru!

Novi Pazar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i, uz odobrenje višeg javnog tužioca, doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova S. K. (1993) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Policija je prilikom pretresa prostora u kojem radi S.K. pronašla i oduzela oko 23,02 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i jedan mobilni telefon.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u saradnji sa Poreskom upravom, zaplenili su 5000 paklica cigareta „marble“, 1000 paklica cigareta „ašima“ i putničko vozilo. Vrednost oduzete robe procenjuje se na oko 400.000 dinara.

 

 

Cigarete, bez potrebne prateće dokumentacije, pronađene su u vozilu crnogorskih registarskih tablica, zaustavljenim u Tutinu.

 

Krivična prijava biće podneta protiv tridesetogodišnjeg muškarca iz Tutina, po nalogu nadležnog tužioca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO