Kovač: Novi Pazar sjajan kao domaćin, ali idemo na pobedu

BEOGRAD – Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač rekao je danas da Novi Pazar igra sjajno na domaćem terenu, ali je istakao da će njegova ekipa ići na pobedu u predstojećem meču Super lige Srbije.

“Novi Pazar igra daleko bolje kao domaćin, na svom terenu osvojio je čak 32 boda, a na strani samo četiri. U seriji su od šest pobeda na tom terenu i sve to nas poziva na dodatni oprez”, rekao je Kovač za klupski sajt.

“Opet, mi sa njima imamo izuzetno dobar skor, dobili smo ih već ove sezone i u gostima, u prvoj rundi Kupa sa 3:1. Tada su oni poveli, uspeli smo da izjednačimo, postigao sam potom gol za vodjstvo”, dodao je vezista Čukaričkog.

Fudbaleri Čukaričkog sutra gostuju Novom Pazaru, u utakmici 32. kola Super lige Srbije.

Čukarički je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 62 boda, dok je Novi Pazar na 14. poziciji sa 36 osvojenih bodova.

“Znamo da nas u Pazaru čeka tvrd meč, ali i mi smo u dobroj seriji rezultata, koja je počela krajem jesenjeg dela šampionata, a još bolja je bila na proleće. Njihova je prednost što su navikli na svoj teren i specifičan ambijent, ali smatram da je kvalitet na našoj strani”, rekao je Kovač.

Kovač je naveo i da njegov tim, posle gostovanja Pazaru, čekaju još četiri vrlo teška gostovanja, protiv timova koji se bore za opstanak.

“Odmah posle Novog Pazara ćemo igrati protiv Voždovca na strani, čeka nas još put u Ivanjicu i Kruševac. U dosadašnjem toku sezone pobedjivali smo sve timove koji su u donjem delu tabele, želja je da do kraja nastavimo taj niz”, rekao je Kovač.

Utakmica se igra sutra od 13.00 u Novom Pazaru.

indeksonline.rs/Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO