Kostić pred Zdravlje: Duel dve košarkaške filozofije (četvrtak, 18.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas, uoči duela 13. kola Košarkaške lige Srbije (KLS) sa leskovačkim Zdravljem, da je njegov tim u dobroj seriji i da bi uz energiju iz prethodnih utakmica trebalo da ostvari pobedu na domaćem terenu.

“U različitom smo ritmu. Mi igramo na više poseda i trudićemo se da nametnemo takvu košarku. Odbrana je prioritet. Donela nam je dve vezane pobede na strani i moramo da je zadržimo, dok u napadu imamo dosta opcija. Moji momci daće maksimum”, rekao je Kostić.

Oba rivala su na skoru pobeda i poraza 6/6, pa su u grupi klubova rangiranih između devete i 11. pozicije na tabeli KLS.

Pazarci su i dalje bez povređenog centra Džejlana Muratovića, ali se u ekipu vraća oporavljeni krilni igrač Vladimir Radomirović.

“Imaćemo jednog igrača vise u rotaciji. Bilo je tokom sedmice još nekih sitnijih problema sa povredama, ali na to ne obraćamo pažnju. Kolubaru LA 2003 dobili smo u Lazarevcu sa sedmorcom košarkaša, kojima je u pet minuta pomogao Enis Đulović”, naveo je Kostić.

Novi Pazar i Zdravlje igraju u četvrtak od 18 časova u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO