Kostić pred Metalac: Skraćenom rotacijom do pobede

Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da će njegova ekipa sa skraćenom rotacijom pokušati da pruži više od maksimuma i da pobedi gostujući Metalac iz Valjeva, u predstojećoj utakmici 10. kola Košarkaške lige Srbije.

“Nakon što smo otpustili dvojicu košarkaša iz SAD (Kevina Vera i Dejvida Onuoru), koji nisu opravdali očekivanja, moraćemo da sa osmoricom, devetoricom igrača odigramo ozbiljno protiv Metalca da bismo ostvarili preko potrebnu pobedu. Te probleme na pozicijama jedan i pet probaćemo da rešimo u narednom periodu”, rekao je Kostić.

Metalac je u grupi timova plasiranih između šestog i osmog mesta sa pet pobeda i četiri poraza, dok je Pazar sa skorom 3/6 među ekipama poređanim između 13. i pretposlednje, 15. pozicije na tabeli.

“Metalac je odigrao kvalitetno u trijumfu nad Slodesom, čime je izašao iz male rezultatske krize. S druge strane, mi smo poklekli u poslednjoj četvrtini protiv Zlatibora u Čajetini. Ipak, pristup je bio vrlo dobar. Potrebna nam je podrška s tribina, koju ovi momci svojim zalaganjem zaslužuju”, ocenio je Kostić.

Novi Pazar i Metalac igraju u nedelju od 18 časova u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO