Naslovna Featured Istaknuto Kostić pred Metalac: Nije lako naći motiv posle poraza od Dinamika u...

Kostić pred Metalac: Nije lako naći motiv posle poraza od Dinamika u režiji sudija

kostic-pred-metalac:-nije-lako-naci-motiv-posle-poraza-od-dinamika-u-reziji-sudija

Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da nije lako motivisati igrače za gostovanje Metalcu posle poraza od Dinamika u režiji sudija, kojim je njegova ekipa umanjila šanse da osvoji treće mesto u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS) i izbori mesto u Superligi.

“Ljudi koji se bave ovim poslom će me razumeti. Boriš se za nešto cele sezone, a onda te sudijske odluke spreče da trijumfuješ u verovatno ključnoj utakmici. Ostala su još četiri kola i samo želim da se sve završi fer i korektno. Neka u Valjevu pobedi bolji”, rekao je Kostić.

Uoči zaostale utakmice 26. kola KLS u Valjevu, Pazar je četvrti na tabeli sa 16 pobeda i 10 poraza, dok Metalac sa 9/16 ima 14. učinak među 16 klubova.

“Metalac ima ogroman motiv jer se bori za opstanak, a mi ćemo pokušati da se oporavimo kako bismo izgledali što bolje na parketu. Ipak, nismo roboti. Kvalitetniji smo od Metalca i verujemo u pobedu, iako više nemamo tako izražen takmičarski motiv”, naveo je Kostić.

“Odigrali smo maksimalno sa Pirotom i Slogom, ne bi bilo fer da tako ne bude u Valjevu i potom protiv Dunava na našem terenu. Sve su to ekipe koje se bore za opstanak”, dodao je on.

Metalac i Novi Pazar igraju u nedelju od 18 časova u valjevskoj Hali sportova 15. septembar.

M. Minić

Exit mobile version