Naslovna Featured Istaknuto Kostić: Jakim tempom do pobede protiv Pirota (subota, 16.00 – RTVNP)

Kostić: Jakim tempom do pobede protiv Pirota (subota, 16.00 – RTVNP)

kostic:-jakim-tempom-do-pobede-protiv-pirota-(subota,-16.00-–-rtvnp)

Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da njegova ekipa igra brže, agresivnije i čvršće od Pirota i da bi to trebalo da bude dovoljno za pobedu nad tim rivalom, u predstojećem meču 27. kola Košarkaške lige Srbije.

“Bolje trčimo i ako nametnemo naš ritam, pobeda ne bi smelo da dodje u pitanje. U prethodnim kolima ostavljali smo protivnike na manje od 80 poena, čemu uvek stremimo. Želimo Pirot da spustimo ispod 80 poena i da probamo da trijumfujemo”, rekao je Kostić.

Novi Pazar je sa 15 pobeda i devet poraza stigao do trećeg procenta uspešnosti u ligi, dok Pirot sa 7/17 ima najslabiji skor medju 16 ekipa.

“Mislim da Zlatibor, ipak, ima nešto veće šanse da na kraju osvoji treće mesto, koje vodi u Superligu. Tokom sedmice smo sproveli mini pripreme i izuzetno smo fizički spremni, što bi trebalo da nam bude jak adut u finišu prvenstva”, naveo je Kostić.

“Idemo utakmicu po utakmicu. Nema ekipe u ligi protiv koje smo mi izraziti favoriti. Do uspeha smo stigli timskom igrom, fizičkom pripremom i hemijom. Tu svako zna svoju ulogu. Kad igramo na našem nivou, teško nas je pobediti”, dodao je on.

Novi Pazar i Pirot igraju u subotu od 16 časova u dvorani Pendik, a tu utakmicu direktno će prenositi Radio-televizija Novi Pazar.

M. Minić

Exit mobile version