Košarkaši Novog Pazara sutra u “Pendiku” za osmu pobedu u sezoni!

Novi Pazar – Košarkaši Novog Pazara će sutra sa početkom u 17 časova u hali “Pendik” pokušati da ostvare drugu pobedu u nizu pod vodstvom novog trenera Boška Djokića.

Novi Pazar je u dosadašnjem delu takmičenja zabeležio sedam pobeda i četiri poraza, što je dovoljno za četvrtu poziciju u drugoj ligi Srbije. Novopazarci četvrtu poziciju na tabeli dele sa ekipom “Napredak Bosphorus” iz Aleksinca. Na drugoj i trćoj poziciji se nalaze ekipe “Proleter Naftagas” i “Mladost Smederevska Palanka” koji imaju po bod više od novopazaraca, dok je “Sloboda” iz Užica ubedljiva na prvoj poziciji sa deset pobeda i jednim porazom.

Direktor novopazarskog kluba Džemil Imamović je istakao da ova ekipa ima ima kvalitet da napadne prvo mesto u ligi i da će iskustvo novog trenera doneti bolje rezultate našem timu. “Atmosfera u klubu je fantastična, igrači su u formi i nadamo se da će na sutrašnjoj utakmici dati svoj maksimum i pokazati svoje ambicije i kvalitet. Igrači su zadovoljni novim trenerom i veruju u njega. Ostaje da jos sa tribina podrzimo naše košarkaše i da uz fer i korektno navijanje pomognemo momcima u ostvarenju svog cilja” – istakao je za naš portal Imamović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO