Naslovna Sandžak Novi Pazar Kosanović – Za maksimalan učinak u četiri meča

Kosanović – Za maksimalan učinak u četiri meča

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da njegovi fudbaleri imaju priliku da pobedom nad Borcem ostvare maksimalan učinak u ciklusu od četiri meča.

Utakmica između Novog Pazara i Borca igraće se u subotu na Gradskom stadionu od 17 časova u okviru 12. kola Jelen Superlige Srbije.

“Na putu smo da napravimo dobar posao između dve pauze u prvenstvu, gde smo već dosta uradili. Spremni smo da sutra protiv Borca odigramo maksimalno, sa velikom željom da pobedimo. Rival ima svojih kvaliteta, nije ništa slabiji od nas, a to što nema bodova kao mi je splet raznih okolnosti. Verovatno ćemo imati pun stadion i protivnika željnog igre”, rekao je Kosanović.

Posle tri pobede u nizu, Novi Nazar je peti na tabeli sa 19 bodova, dok su Čačani bez trijumfa u poslednjih pet utakmica i zauzimaju 12. poziciju sa deset bodova.

“Najvažnije je da mi odigramo kako možemo, da u ritam uđemo odmah ili posle 15 minuta, a ne da nam, kao na poslednje dve utakmice, za to treba pola sata. Ipak, sve je to normalno u procesu razvoja jednog tima”, ocenio je Kosanović.

Kosanović je naglasio da su njegovi igrači postali sposobni da diktiraju igru, ali da još mnogo stvari treba da poprave.

“Polako počinjem da više razmišsljam o našoj, nego o igri protivnika, ali moramo da vodimo računa i o tome Borac može i hoće. Sigurno je da neće igrati otvoreno kao niški Radnički, već će to više ličiti na nastup Jagodine u prvom poluvremenu. To je njihov pristup, pogotovo u gostima, tako su i najjači”, istakao je Kosanović.

Trener Pazaraca će moći da računa na sve igrače, osim Bojana Đorđevića koji je zbog povrede primicača, najverovatnije, završio polusezonu.

Exit mobile version