Naslovna Sport Fudbal Kosanović: Utakmica protiv Jagodine određuje ambicije

Kosanović: Utakmica protiv Jagodine određuje ambicije

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da utakmica protiv Jagodine u sedmom kolu Super lige Srbije neće ništa rešiti, ali da će u velikoj meri odrediti ambicije kluba.

“Krajnji ishod može da usmeri naš čamac u jedom ili drugom pravcu. Posle četiri poraza, potrebna je bolja igra i pobeda, a teško možemo do bodova ako ne budemo na potrebnom nivou. Momci su svesni situacije, imaju želju da sve reše na najbolji način, ali trebaće nam i velika pomoć navijača”, rekao je Kosanović.

Novi Pazar je deseti na tabeli sa sedam bodova, dok je Jagodina na 12. mestu i ima dva boda manje.

“Evidentno je da su oba tima u problemu, nemaju očekivane rezultate. Ne znam šta je s Jagodinom, mnogo me i ne interesuje, okrenut sam svom timu. Imam jasniju situaciju nego kad sam došao pre sedam dana, ali daleko smo od neke igre. Tek počinjemo da je stvaramo”, ocenio je Kosanović.

On je dodao da je u porazu Novog Pazara od Sloge iz Petrovca na Mlavi (0:1) u Kupu Srbije video neke dobre stvari.

“Pokazali smo nešto novo u odnosu na prethodni period, ali bilo je i trenutaka kad smo gubili nit. Nadam da ćemo sutra imati malo više sportske sreće u završnici akcija”, kazao je Kosanović.

Trener Pazaraca neće računati na povređene Miloša Živkovića i Edina Selimovića, dok je zbog bola u desnoj nozi neizvestan nastup Seada Hadžibulića.

“Imamo određene kadrovske poteškoće, kao i problem u balansu tima koji nije najbolje selektiran tokom letnje pauze. U situaciji smo da to probamo rešiti na neki drugi način, pa je dobro što se desilo ovo dvodnevno odlaganje”, zaključio je Kosanović.

Utakmica između Novog Pazara i Jagodine zakazana je za ponedeljak od 19.00, a biće to prvi superligaški duel koji će se na Gradskom stadionu igrati pod svetlošću reflektora.

(100+)

Exit mobile version