Kosanović: Pobeda za Kurban Bajram!

Novi trener Novog Pazara Milorad Kosanović pred meč sa Vojvodinom: “Novosađani igraju najlepši fudbal u zemlji”. Želja da se navijačima pokloni pobeda za praznik.

 

Novi Pazar se trgao i posle nekoliko lošijih rezultata, uspeo je u prethodnom kolu da deklasira Jagodinu 3:0. U boljem raspoloženju, Pazarci odlaze u goste Vojvodini u subotu u 8. kolu Jelen Superlige Srbije, ali svesni da ih ne čeka nimalo lak posao.

Uostalom, novi trener Novog Pazara Milorad Kosanović, koji je u karijeri najviše bio vezan upravo za Vojvodinu, kaže da Novosađani sada odskaču od konkurencije.

“Komplikovana utakmica za nas i veliki izazov, ali srećom dolaziposle pobede nad Jagodinom.Vojvodina igra najbolje u Srbiji, aproizvod je kontinuiranog i ozbiljnog rada sa mladim igračima”, rekaoje Kosanović novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

“Na osnovu ove utakmice moći ću da procenim mogućnosti tima. Voleo bih da našim navijačima islamske veroispovesti dobrim rezultatom čestitamo nastupajući Kurban Bajram. Šteta što ne igramo ovde, zbog prazničnog ambijenta”, dodao je Kosanović.

Trener Pazaraca će računati na sve igrače osim Seada Hadžibulića.

Utakmica Vojvodina – Novi Pazar biće odigrana u subotu od 19 časova na novosadskom stadionu “Karađorđe”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO