Naslovna Tehnologija Mobilni Korisne aplikacije koje će vam olakšati život

Korisne aplikacije koje će vam olakšati život

A man raises his mobile phone as he takes pictures on the Champs Elysees avenue in Paris, June 21, 2015. Patrick Drahi, the owner of France's number two telecoms player Numericable-SFR, has offered to buy smaller rival Bouygues Telecom for about 10 billion euros ($11.4 billion) in cash, two people familiar with the matter said. La Defense, the financial and business district west of Paris is seen in the Background. REUTERS/Christian Hartmann

Pametni telefoni su postali sastavni deo svakodnevnog života i retko ko može da zamisli da kuću napusti bez mobilnog.

Bright Side je naveo spisak, kako kažu, ‘totalno korisnih aplikacija koje će vam olakšati svakodnevni život’.

1. ProShot – Ovo je aplikacija koja koristi svima koji se bave fotografijom, ili bi barem hteli da tako izgleda. Koristan alat koji vam pomaže da uhvatite fotku ‘baš po meri’.

2. GoodLook – Ovo je za sve ljubitelje mode, ali i one kojima nije lako da odaberu šta da obuku, kupe ili kako danaprave odevnu kombinaciju. Svaki dan vam nudi mogućnost ‘podsećanja’ na nove krpice koje su u trendu, ili naprosto daje outfit savete.

3. Remote Muse – Ova aplikacija će od telefona napraviti daljinski za računar Ovo je recimo zgodno za prezentacije.

4. AppDetox – Aplikacija koja pomaže da na neki način ‘iskulirate’ telefon tako što pomoću njega možete da regulišete brojne aplikacije koje ga možda usporavaju. Tako, na primer, možete odabrati koje aplikacije ne želite da rade neko određeno vreme.

5. Moovit – Moovitu veruje više od 30 miliona korisnika širom sveta, i to u 800 gradova. Novi grad dodaje se svaka 24 sata, a nudi najopširniji pregled i savete za kretanje po gradu. Budući da je javni prevoz uvek nepredvidiv, Moovit neprestano nudi sveže informacije o promenama.

6. Marvin – Marvin će razumeti i hteti svi ‘knjiški moljci’.

7. Cool Reader – Ovo je jedna od najbolje ocenjenih aplikacija za čitanje na Androidu, i podržava bezbroj opcija koje olakšavaju i ‘ulepšavaju’ doživljaj čitanja.

8. Layout – Layout je predstavio Instagram, pa pogađate da se radi o aplikaciji koja vaše najdraže fotografije čini još lepšim.

9. Clap! Phone Finder – Nemojte više nikad da paničite ako ne možete da pronađete mobilni. Ovo će vam pomoći da aktivirate njegov “alarm” tako što ćete pljesknuti “dlanom o dlan”.

10. LinkedIn – Društvena mreža za profesionalce, na kojoj možete tražiti potencijalne kolege, poslodavce i zaposlene, ima i izvrsnu mobilnu verziju.

11. 5K Run – Vreme je za fizičku pripremu za leto i plažu, i to uz pomoć ove aplikacije uz koju vežbate tri puta nedeljno.

12. SoundHound – Čuli ste neku pesmu ali ne znate kako se zove ili je već po stoti put ne ‘pohvatate’ na radiju tokom vožnje? Samo uključite SoungHound koji će vam u roku od nekoliko sekundi otkriti ko je autor i kako se pesma zove.

izvor: N1

Exit mobile version