Korać – Nije bilo ponuda

Novi Pazar – Portparol FK Novi Pazar Redžep Korać izjavio je danas reagujući na izjavu Ćerima Šemsovića niko iz kluba nije dobio bilo kakvu ponudu iz Kragujevca.

“Novi Pazar se u toj utakmici borio fer i sportski i sa posebnom zeljom da savlada ekipu Kragujevcana, jer se radi o nasim starim rivalima. Nazalost nismo uspeli da pobedimo u toj utakmici jer smo drasticno osteceni od strane sudija. Nije nam dosuđen penal i ponisten nam je cist gol” rekao je Korać.

Izjava Šemsovića je uzbrkala javnost pa je reagovao i Zvezdan Terzić  – Regularnost ne postoji samo kod onih kod kojih je u glavi neregularno. Oni koji su spremni na tako nešto, kod njih se javlja sumnja. Niko neće da pohvali što je bilo 50.000 navijača na meču između Crvene zvezde i OFK Beograda. Niko da pomene kako je OFK Beograd odlično odigrao, kako je u određenim momentima održao čas fudbala. Takođe, kako je Voždovac igrao protiv Donjeg Srema, iako mu nije bilo potrebno. Samo je u kosmosu sve kosmički čisto. Tako je u svim šampionatima. Znači, prvenstvo je regularno? – Prvenstvo je regularno rekao je Terzić za Sportal.rs.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO