Naslovna Sport Fudbal Korać – Kazna je previsoka, žalićemo se!

Korać – Kazna je previsoka, žalićemo se!

portparol FKNP Redžep Korać - S.H. Photo

Novi Pazar – Portparol FK Novi Pazar Redžep Korać izjavio je da FK Novi Pazar još nije dobio zvanično obaveštenje o kazni od milion dinara. On je rekao da se za kaznu saznalo preko medija i dodao da će se FK Novi Pazar sigurno žaliti.

portparol FKNP Redžep Korać - S.H. Photo
portparol FKNP Redžep Korać – S.H. Photo

“Smatramo da je kazna previsoka, svakako da ćemo se žaliti jer je imalo slučajeva i na drugim stadionima gde su se dešavali slični incidenti a klubovi su bili manje kažnjavani”zaključio je Korać.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza kaznila je FK Novi Pazar novčano milion dinara i uslovno na godinu dana sa dva meča suspenzije stadiona zato što je na utakmici poslednjeg kola Jelen Superlige protiv Radničkog iz Niša pomoćni sudija Srđan Kaurin pogođen ledenicom u glavu, zbog čega je čak privremeno izgubio svest.
Kao olakšavajuća okolnost uzeto je u obzir da je klub dosta uradio na tome da se smire navijačke strasti i da je ovaj eksces bio izuzetak. Ukoliko se u toku godine ponovi nešto slično Pazarci će dva meča morati da odigraju bez publike. Preneli su beogradski mediji.

Exit mobile version