Naslovna Sport Fudbal Korać – Dobili smo novog trenera

Korać – Dobili smo novog trenera

0
novi trener fk novi pazar

Novi Pazar – Fudbalski klub Novi pazar dobio je novog trenera, to će prema rečima portparola ovog kluba Režepa Koraća biti Zoran Njeguš. Korać je za naš portal izjavio da je to u ovom trenutku najbolje rešenje i da je za sutra planirano potpisivanje ugovora sa ovim trenerom.

novi trener fk novi pazar

Njeguš je rođen 25. juna 1973. u Užicu.
Igračku karijeru počeo upravo u Slobodi, odakle se preselio u beogradsku Crvenu zvezdu, a zatim 1998. i u madridski Atletiko za koji je u 4 sezone odigrao 52 utakmice. Nakon isteka ugovora sa Atletikom, Njeguš se preselio u Sevilju u kojoj je i završio karijeru.
Za reprezentaciju Jugoslavije, Njeguš je odigrao 7 mečeva. Debitovao je 28. decembra 1996. protiv Argentine (3:2) u Mar de Plati, a poslednji put nastupio 11. juna 2003. protiv Azerbejdžana (1:2) u Bakuu.
Nakon igračke karijere, ostao u fudbalu kao trener. Radio sa mlađim kategorijama, a pomagao je i Miloradu Kosanoviću u Crvenoj zvezdi. U junu 2006. na svoj 36. rođendan postavljen je za trenera svog matičnog kluba užičke Slobode, gde je počeo svoju samostalnu trenersku karijeru. U sezoni 2010-11 sa klupe vodio Javor iz Ivanjice, da bi naredne sezone bio šef stručnog štaba subotičkog Spartaka.

izvor-Sandžakhaber

Exit mobile version