Konkretna pomoć porodicama stradalih

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović izjavio je nakon komemoracije u Opštoj bolnici, i u emisiji Stav Srbije da je na sjednici Gradskog vijeća donijeta odluka da se uputi pomoć porodicama nastradalih pilota, a porodici doktora Dževada Ljajića biće riješeno stambeno pitanje.

Mahmutović je rekao da se za porodicu poginulog medicinskog tehničara Miroslava Veselinovića čine napori da se njegovoj supruzi obezbjedi stalan posao, pošto sada mora da se brine o dvoje maloletne djece.

Mahmutović je podsjetio da je povodom pogibije šestorice ljudi i jedne bebe prilikom pada helikoptera Vojske Srbije u Novom Pazaru održana vanredna sjednica Gradskog vijeća kojoj je prisustvovao i potpredsjednik vlade Rasim Ljajić i tom prilikom je donijet zaključak da se u Novom Pazaru proglasi trodnevna žalost.

Riješeno je stambeno pitanje porodici doktora Dževada Ljajijića, zahvaljujući pomoći jednog biznismena iz Novog Pazara.

Mahmutović je na komemoraciji u sali Opšte bolnice u Novom Pazaru rekao da će grad o njihovoj djeci brinuti koliko bude mogao.

“Sinoć smo zahvaljujući razumijevanju našeg privrednika, vlasnika kompanije “Kvele” riješili stambeno pitanje za porodicu Dževada Ljajića, dok će za Miroslavljevu suprugu Dobrilu biti obezbjeđen posao”, rekao je Mahmutović.

Izvor: rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO