Koničanin: Tužiću Blic zbog klevete!

90

Nakon današnjeg članka dnevnog časopisa “Blic” u kome su dva naša sugradjanina svrstana u grupu “Vodja ekstremista” kako ih autori ovog teksta nazivaju, našu redakciju kontaktirao je Enes Koničanin koji ovim putem želi da demantuje pisanje Blica. 

U EKSKLUZIVNOJ IZJAVI ZA SANDŽAKHABER Enes Koničanin, vidno uznemiren, izjavio je sledeće:

“Najpre želim da kažem da sve ovo što su autori ovog članka napisali za mene i Zaimija jeste apsolutna laž, blago rečeno. Ja sam uzoran gradjanin Novog Pazara i nisam član niti aktivista bilo koje navijačke grupe već dve i po godine! U poslednje vreme sam se posvetio porodici i aktivnosti oko navijanja me uopšte ne zanimaju. Ne znam otkud Blicu podatak da sam ja vodja navijačke grupe “Ekstremi” kada ja to nisam?! Ne znam ni to otkuda im to da sam blizak sa Muamerom Zukorlićem, kada to nisam?! Što se tiče stavke da sam učestvovao u više desetina incidenata, demantovaću ih tako što ću ih uputiti na SUP u Novom Pazaru gde mogu proveriti da ni taj podatak nije tačan, jer ne postoji niti jedna krivična prijava protiv mene, osim one jedne za koju sam bio protvoren. Nakon tog nemilog dogadjaja, odlučio sam da se smirim i posvetim porodici, ali očigledno je to da neko ima nešto protiv mene i da me konstantno pominju u negativnom kontekstu. Više nisam mogao da trpim sve te neistine koje se šire o meni i odlučio sam da reagujem ovako, a razmisljam i o tome da podnesem krivičnu prijavu za klevetu i uvredu časti protiv časopisa “Blic”. Mislim da će ih moj advokat kontaktirati u toku dana ili bar do kraja nedelje. Želim da napomenem i to da sam kao radnik obezbedjenja na stadionu ranjen i da nije istina to što su pisali i o tom slučaju u kome su naveli da sam i tada bio vodja navijača! Ponoviću, svi ovi navodi Blica su apsolutna laž i želim da dotična gospoda demantuju ovo što su napisali”

20131107_110610

Da li će se autori teksta ili urednik Blica oglasiti povodom ovoga videćemo, a našoj redakciji je najčudnije u svemu to što znamo da ova dva momka već duže vreme nisu aktivni navijači “kopa” kao i to da od toliko stotina navijača jedino su njih dvojica džematlije (za neupućene, obavljaju svih 5 namaza koji su im Islamom propisani), i baš njih dvojicu napadaju za nešto što, kako kaže Koničanin, nema veze sa istinom.

SandzakHaber.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO