KONCERT ZA PAMĆENJE! Novopazarska publika uživala uz Šerbedžiju

Svestrani umetnik – glumac, književnik i muzičar Rade Šerbedžija uz sastav “Zapadni kolodvor” održao je samostalan koncert naziva “Eto pjesme” u Kulturnom centru Novi Pazar.

Slavni dramski i muzički autor priredio je večeras tradicionalni program kao veoma vešt spoj poezije, glume i muzike u trajanju od oko dva sata, kao promociju i dalje aktuelnog albuma “Ne okreći se, sine” (2021).

Album “Ne okreći se, sine” sa 11 numera je oduševio stručnu javnost, a među autorima je i Husein Hus Hasanefendić, lider pop rok grupe “Parni valjak”, koji je napisao hit “Eto pjesma” kako glasi i naziv koncerta.

“Prvi put sam u Novom Pazaru. Čuo sam da me vole ovde, a ja nikad nisam tu bio. To je ljubav na slepo”, izjavio je Šerbedžija.

Njegova poruka pazarskoj publici u stilu je njegove naslovne pesme sa novog albuma “Ne okreći se sine”.

“Tu pesmu sam napisao 1989. godine mome sinu Danilu, koji je tada imao 18 godina. Moja poruka njemu i njegovoj generaciji je da se ne okreću za problemima svojih očeva, nego da gledaju u budućnost. Poruka je da grade svoj život, svoj svet. Treba da izmišljaju svoje priče, svoj stav u životu, da sele optimizam, lepotu. To svaki čovek zaslužuje na ovoj planeti”, poručio je Šerbedžija u Novom Pazaru.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO