Nosilac liste Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić ući će u novu Vladu Srbije koju će predvoditi lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, piše dnevni list Danas u izdanju za ponedeljak. 

Sagovornici Danasa navode da je načelan dogovor o budućoj saradnji u vlasti već napravljen, ali se ne navodi o kojim resorima je reč.

Prema saznanjima tog dnevnog lista, odlazeća predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zakazaće konstitutivnu sednicu parlamenta najverovatnije 3. ili 4. juna.

Danas piše i da će nekoliko dana kasnije, 8. juna, biti formirana i vlada

Izvor. radio sto plus / Danas

4 KOMENTARA

  1. Konacno je seo zukorlic tamo gde i pripada . Svaka ptica leti svome jatu . Onaj ko baci ahmediju sa glave a ode da se krsti ….. Neka mu je na casti .

  2. Ako je istina što piše “Danas”, u duhu Vučićeve izjave “da će za svakog Srbina ubiti 100 Muslimana,” izborom Muamera Zukorlića Aleksandar Vučić, prije svega, “ubija” Rasima Ljajića, koji to nije zaslužio. Sramno i žalosno.

  3. kako vas nije stid i sramota sa tim pro cetnickim komentarima —dobro znate da je bolje bio placen kao muftija nego sto poslanik i ministar imaju zajedno —-on nije vas prasim narko bos sta je uradio rasim za pazar ni trafiku nije otvorijo da nekog zaposli sem svojih istomisljenika i porodice kojima je podelio poslove i fotelje sramota sa tim cetnickim komentarima prestanite vise —–obs ja nisam clan bdz

    • Cestitam,mnogo je uradio za Novi Pazar.Srela sam pre izbora prelepu devojku i momka,verovatno su novinari,koji su za Zukorlica,ako su oni za njega i ja sam.POZDRAV IZ BEOGRADA.

Comments are closed.