Naslovna Sandžak Novi Pazar Komunalna milicija u Novom Pazaru svakodnevno na terenu! Građani zadovoljni

Komunalna milicija u Novom Pazaru svakodnevno na terenu! Građani zadovoljni

komunalna-milicija-u-novom-pazaru-svakodnevno-na-terenu!-gradjani-zadovoljni

Komunalna milicija u Novom Pazaru svakodnevno je na terenu. Za sada, upoznaju i informišu građane, deluju preventivno. Novopazarci od njih očekuju puno, a neretko im prilaze i ukazuju na određene probleme. Rad u interesu građana i saradnja sa njima prioritetni su zadaci, navode u toj novoustanovljenoj službi. Ekipa naše televizije bila je danas na terenu sa komunalnim milicionerima.

Komunalne milicionere Kecapa, Mahmutovića, Brunčevića i Aličkovića naša ekipa zatekla je u centru grada gde ukazuju na nepropisno parkiranje i zadržavanje vozila. Odatle se po istom zadatku upućuju u Ulicu generala Živkovića.

Obezbediti nesmetano funkcionisanje službi Komunalni miliconer Aladin Kecap nam objašnjava da prilaz Hitnoj službi u Novom Pazaru mora biti slobodan, te da se transport i prijem pacijenata na ovom potesu mora obavljati nesmetano. I to je samo jedan u nizu njihovih zadataka. Zadržavanje ili parkiranje vozila na mestu obeleženog pešačkog prelaza je nedozvoljeno, pa i na to ukazuju učesnicima u saobraćaju.

Građani pozitivno reaguju na prisustvo Komunalne milicije. Velike nade polažu u njihov rad. ”Imaće pune ruke posla” smatraju Novopazarci. Preventivno delovanje i upoznavanje građana sa nadležnostima i ingerencijama, aktivnosti su koje ovih dana sprovodi Komunalna milicija.

Podsetimo, već na početku rada pripadnici Komunalne milicije u Novom Pazaru imali su nekoliko ozbiljnih zadataka i to prilikom nedavnih poplava.

Pozitivne reakcije građana
Načelnik Komunalne milicije u Novom Pazaru Imer Jahović, ranije je za RTV Novi pazar kazao da građani Novog Pazara izuzetno pozitivno reaguju.

”Do sada nismo imali nikakvih problema sa građanima. Trudimo se da na svaki njihov zahtev odgovorimo maksimalno profesionalno i da pošaljemo ekipu da makar upozore i skrenu pažnju na neadekvatno ponašanje. Tamo gde je bilo potrebno obaveatili smo nadležne službe. Moram istaći da imamo odličnu saradnju sa PU Novi Pazar, od njih čak i učimo posao” kazao je Jahović.

Podsetimo, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac kazao je da je uspostavljanje Komunalne milicije u Novom Pazaru izuzetno važno.

Exit mobile version