Naslovna Featured Istaknuto Kompanija “Dragolovčanin” daje gorivo u vrednosti od milion dinara za prevoz pacijenata

Kompanija “Dragolovčanin” daje gorivo u vrednosti od milion dinara za prevoz pacijenata

kompanija-“dragolovcanin”-daje-gorivo-u-vrednosti-od-milion-dinara-za-prevoz-pacijenata

NOVI PAZAR – Svedoci smo da ovih dana značajne donacije pristižu u novopazarsku Opštu bolnicu i Dom zdravlja, te da je doniran i značajan broj sanitetskih vozila kako bi se pomoglo zdravstvenom sistemu u borbi protiv pandemije korona virusa. U tom cilju i kompanija Dragolovčanin daje svoj doprinos, donirajući gorivo za prevoz pacijenata.

Brzina lekarske intervencije često je presudna u spasavanju ljudskih života. Donacija u vidu goriva za prevoz pacijenata u vrednosti od milion dinara takođe je od velikog značaja, naročito u akteulnim uslovima borbe protiv pandemije koronavirusa.

”Naša kompanija, odnosno naš osnivač Dragolovčanin kompanije Nedžad Dragolovčanin odlučio je da donira Opštoj bolnici u Novom Pazaru gorivo u vrednosti od milion dinara, sve u cilju pomoći zdravstvenom centru, građanima i svima kojima je potrebna pomoć. Kao socijalno odgovorna kompanija očekujemo da nam nadležna tehnička služba dostavi brojeve registarskih tablica bilničkih vozila, kako bi mogli da sipaju gorivo na našim dvema pumpama”, izjavio je direktor kompanije Dragolovčani, Emil Hadžić.

Zahvaljujući ovoj donaciji od milion dinara, sva sanitetska vozila novopazarske Opšte bolnice i Doma zdravlja mogu besplatno sipati gorivo na Dragolovčanin pumpama.

indeksonline.rs/rtvnp.rs

Exit mobile version