Komentar: Lazanjski ratnom zastavom maše – video

Ovih dana na internetu se pojavio snimak “vajnog analitičara, covjeka koji se razumije u sve i svašta” Lazanjskog Miroslava u kojem otvoreno poziva na rat i huška omladinu po Srbiji u rat za Kosovo II koji je već jednom izgubio od NATO alijanse. Da nije “lazanja” italijanskog jela koje se servira po cijelom svijetu bilo bi smešno da ovaj strani plaćenik koji je “izveštavao iz Šeraton hotela u Iraku o zalivskom ratu” a sami se zapitajte odakle mu novac da spava u Šeratonu sada pokušava da okupi 250.000 vojnika i tri četiri milijarde evra za vojsku.

Lazanjski koji verovatno zna i gde su pare poziva u snimku Dinkića da nađe pare sa Kipra i ostalih svjetskih destinacija i uloži ih u Vojsku kao da u srbiji koja je puna rupa po drumovima, gladnih radnika po preduzećima, siromašnih po kontejnerima nema preča posla nego da ponovo ratuje. Čovek koji živi od analitike isti je kao i Milovan Drecun sadašnji poslanik SNS-a vajni branitelj Kosovskog mita koji jedno govori u svojim emisijama a drugo u skupštini Srbije.

Komentator „Politike“ i stručnjak za izbor cupi Miss Yu, nedavno je gostovao na nekakvoj tribini na Ubu gde je, bez uniforme, lepo objasnio prisutnim patriotama kako je mogao da se brani Kosmet da smo „imali pametne i normalne ljude na vlasti“, i najvažnije – šta bi on, Miroslav, uradio kad bi, daleko bilo, bio predsednik Srbije? Ovo ludilo granate u glavu preporučujemo samo onima sa jakim živcima…I to u dve varijante: jedna kraća od šest minuta (za nedužne prolaznike) i jedna duža, minobacačka, od 90 minuta (za mazohiste)

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO