KOLUMNA: Rupe po Pazaru, složna braća i užička faca!

Iako je grad Novi Pazar raspisao tender za popunjavanje rupa, koji su dobila Složna braća iz Nove Varoši, koja dugo vremena sarađuju i sa opštinom Sjenica, prigovor je uložilo preduzeće AD Novi Pazar put koje je bilo skuplje za dva miliona dinara.

No, nakon tendera, AD Novi Pazar put, ulaže žalbu i tako blokira popunjavanje rupa, pa novopazarci više vremena provode kod majstora za popravku spona, jabučica, ramena i ostalog na automobilima a sve zbog dva miliona dinara za koliko su skuplji ovi što im je gazda isti kao i Putevima Užice a to je AD Novi Pazar put.

Kako je prošla zima, so razjeo puteve, pazarskim vozačima ostale su rupe koje se vlasti nisu setile da popune makar šoderom dok se ne dogovore hoće li novovaroška ili užička braća da nam iste popunjavaju.

Tako na primer kada krenete ulicom Šabana Koče od rupa koje su iskopali građani plus ovih koje je zima proizvela ne možete da prođete a da neku ne pogodite, dalje, ka OŠ Bratstvo situacija nije ništa bolja, a onda, ako pada kiša, pa krenete pored autobuske stanice, ugledate plitvička jezera na tako malom prostoru koja ne možete zaobići. Šlag na tortu je odmah malo gore posle druge halimačke česme, gde, ukoliko ne ugledate krater dubok oko 40 centimetara možete da ostanete i bez točka.

Sve u svemu da krenu da se broje rupe, nebi se moglo izbrojati a ono što može jeste da je to otprilike tri kamiona šodera koji se mogu posuti po tim udarnim rupama dok se Složna braća i užička faca ne dogovore ko je jeftiniji, za koliko i kako.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO