KOLUMNA: PRIJEPOLJCI POPLAVLJENI! OPOZICIJA ĆUTI A ZINDO SE SRDI DA MU NIKO NE MOŽE NIŠTA!

Oni su sve, sve osim politička opozicija, koja nije sposobna da napiše obično saopštenje za javnost i tako uzbuni javnost o situaciji u Prijepolju.

Čini se da “opozicija” koketira sa Zinovićem i ostalima koji uz pomoć medija spinuju informacije o situaciji koja je realna u tom gradu.

Naime, građani su ugroženi poplavama, većini je uništeno sve što su godinama stvarali, za šta su živeli a Eko i ostala opoziciona družina, ušuškani u svoje fotelje u partijama ćute. Nemaju možda struje da napišu saopštenje za javnost ili da zakažu konferenciju za novinare. Da li zbog svojih doskorašnjih beneficija koje su imali ili zbog toga što se i dalje se nadaju da će “opet” postati vlast ćute pitanje je na koje nema odgovora.

To govori i skorašnje “sučeljavanje” na FORUM televiziji gde se moglo videti da “opozicioni” lider više navodi ka tome da je član SNS-a nego li SDP-a. Na žalost, što bi se reklo, “zindovićevska” politika koju vodi tamošna opozicija vodi ka tome da je vlast u tom gradu dobra. Samim tim dobar je i onaj “komšija” što skoro reče “da mu se ne sviđaju gradovi u kojima ima džamija” onaj koga “trpe” i Zukorlić i Zindović (kojem to verovatno odgovara) i Tandir i Hodžić.

Čini se da se opozicija u tom gradu “uljuljkala” u svoj san da će opet biti vlasti da će shodno svom snu opet biti vlast. Možda, možda kada bi se igrali tutumiša.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO