KOLUMNA: Jahija, da li te sramota da smrt ljudi koristiš za političke obračune? Jel’ opština UDBA, POLICIJA, SLUŽBA?

Piše K.Idrizović.

Nakon što je ubijeni ukopani red je da se ovim smutljivcima i politikatntima ljudski odgovori jer su zaista preterali, ili ti dotakli dno svoje pogubničke i podaničke politike "pomirenja".

Prvo su neki dan, vožnju kamiondžija za Azera, na svojim medijima predstavili kao protest protiv vlasti zbog ubijanja našeg sugrađanina ispred kafića, a prethodno je narodni poslanik Fehratović Jahija, kojem je u stvari pravo ime Albin (to je ono ime koje su mu dali otac i majka) napisao tekst u kojem je optužio lokalne vlasti da su krive za ubistva u Pazaru.

Fehratović, dobro poznati saradnik VBA čiji snimci kruže internetom sa satanaka sa Gocom carinarkom da nam drži predavanja i popuje o bezbednosti? 
Možda ima smisla, ali, imalo bi smisla kada bi napao na primer Policiju, UDBU ili ti BIA-u kako se to sada već zove ali da napadaš lokalnu vlast i optužuješ za smrt, to nikada niko u političkom životu nije uradio osim njega i njegovih nalogodavaca.

Da li je neko iz vlasti policajac, inspektor Fehratoviću? 

Pogledajte samo ove umobolne delove teksta koji je objavio portal Sandzaklive.rs a koji je pisao dotični Fehratović

"E sada sva ta obijest, nerad i nebriga za bezbjednost građana dolazi na naplatu. Sinoć su stradala dva mladića u ovome gradu, koliko još građana treba da strada da bi lokalne vlasti i nadležne republičke institucije počele da rade svoj posao i osiguraju bezbjednost svim građanima? Naša omladina u "evropskom Novom Pazaru" ili odlazi na Zapad ili gine na ulicama – to je realnost ove pogubne koalicije i lokalne vlasti SDP-SDA. "

Bukvalno, Fehratović ne sme da pomene reč policija, udba, bia, vba.. (da se nebi zamerio Beogradu) Iz njegovog teksta se vidi da je ta politika "pomirenja" toliko uzela podaničko-beogradskog vazduha da su kompasi toliko poremećeni da se gradske vlasti optužuju za bezbednost u gradu, iako su po Ustavu za bezbednost građana zaduženi policija i ostali organi reda i mira.

Fehratović, kojeg u Pazaru svi dobro poznajemo još iz vremena kada je pisao knjigu protiv Muamera Zukorlića poziva i "omladinu Pazara da uzme stvar u svoje ruke da menjaju pogubnu vlast" a zaboravlja da se u Beogradu svaki božiji dan dešavaju ubistva, pljačke i ranjavanja kao i u svim drugim gradovima Srbije. Međutim, tamo (u parlamentu) ne sme da pisne, glavu da pomoli da ga Vučić nebi zujnuo buzdovanom po glavudži, nego je našao ovde, nama u Pazaru da soli pamet i optužuje opštinu da je kriva za bezbednost!

Da ste, uvaženi narodni poslaniče, bar u jednoj rečenici pomenuli službe bezbednosti (kao što niste) onda nebi bilo ovog teksta, ali, vaša opsednutost foteljama i politikom će da vas dovede tamo odakle ste i došli u rođeno selo, jer zloupotrebu smrti u političke svrhe u Pazaru niko ne voli.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO