Naslovna Featured Istaknuto KOLUMNA: Da čovjek ne poveruje! OPET IM RASIM KRIV

KOLUMNA: Da čovjek ne poveruje! OPET IM RASIM KRIV

Suprug uhapšene službenice Centra za socijalni rad u Prijepolju optužio Rasima Ljajica da je montirao hapšenja Alise Talović i direktorice te ustanove Sabire Hadziavdić

Taman kad pomislite da je neko dotakao moralno dno, dogadjaji, postupci i posebno nečiji jezik vas brzo demantuju. U tom besčasću i beskrupuloznosti najdalje je otisao Almir Talović,suprug Alise Talović,jedne od uhapsenih u nedavnoj aferi u Prijepolju.

On je u pozivu za protesni skup, koji je juče održan u tom gradu, napisao da se radi o “otvorenom mešanju i montiranju sudskih procesa od strane Rasima Ljajića”.

U ovoj konstataciji,ili bolje reći optužbi,ne zna se šta je bizarnije,monstruoznije ili nemoralnije. Kakav to (ne)čovek treba da budete da vam u situaciji kad vam se supruga nalazi u zatvoru,pada napamet da se bavite politikanstvom i ispunjavate naloge Zukorlića i Tandira. Upravo su vam ti ljudi smestili ženu u zatvor,a ne niko drugi,a najmanje Rasim Ljajić. On,kao sto vidimo,mora samog sebe da prijavljuje pravosudnim organima da bi se zaštitio i odbranio od Šešeljevih besmislenih optuzbi.

Da ima bilo kakav uticaj na pravosudje,valjda bi sebi prvo pomogao i našao način da se Šešelj jednostavno procesuira zbog širenja lažnih vesti i kleveta.

Cijelo Prijepolje zna da se Tandir ugradjivao na svakom tenderu u Centru za socijalni rad,da je koristio druge za svoje prljave poslove. Zato su dve žene sada u zatvoru,a on na slobodi.

Da ima gram morala otišao bi da se sam prijavi i tako omoguci da zloupotrebljene žene izadju iz pritvora. Svako normalan bi očekivao da Almir Talović svoju kritiku upravo usmeri prema Tandiru,tražeci od njega jedan takav potez. Umesto toga, Tandir organizuje proteste,da zamaže oči porodicama uhapšenih,a pre svega da zaštiti sebe od privodjenja,a Almir Talović krivi Rasima Ljajića što mu je supruga uhapsena.

Da se ovo dešava na nekom filmu,spravom bi mnogi zaključili da je to neraelno.

Nažalost,kad imate posla sa neiživljenim ljudima,koji su se dočepali nekih pozicija,privilegija i posebno para,onda oni ne prezaju ni od čega da bi ostvarili cilj.

Zukorlić i kompanija,i na ovom slučaju,pokazuju da su spremni i preko leševa da gaze,ako je njihov interes doveden u pitanje. Uostalom, šta možete reži o ljudima koji kradu i od Centra za socijalni rad,ustanove koja bi trebalo da pomaže drugima.

Što bi narod rekao: oni bi i ćefin sa majke skinuli.

Damir Šehović

Exit mobile version