Kolumna čitaoca: Danas igraju plavi – Svi na stadion! (video)

Fudbaleri Novog Pazara odigraće danas utakmicu koju sa nestrpljenjem očekuje svaki Pazarac, oni će dočekati FK Vojvodinu i ukoliko predvođeni kormilarom Kosanovićem osvoje tri boda realne su šanse da se ovaj klub, za koji kuca srce svakog Pazarca plasira na Evropsku scenu.

Sećamo se svi gde smo igrali, sa kojim ekipama i kakav nam je bio stadion. Sećamo se dobro i da smo slavili opstanak u ligaškim takmičenjima. A sećamo se dobro i euforije koja nas je nosila kada smo ušli u Jelen super ligu.

Bili su to teški trenutci za FK Novi Pazar, jer, po prvi put u istoriji grada ono što su zacrtali Amiraš, Cufo, Džemso, Belo, Cako, Rade, Iković-Abdulahu,Cuke  i družina počelo je da se ostvaruje i da bude realno posle toliko godina, toliko uloženog novca, toliko skandiranja sa gradskog stadiona.
sl1
Današnja utakmica predstavlja svojevrstan praznik, srce svakog Pazarca danas kuca za jedan klub i njegove boje. Ispisujemo istoriju zlatnim slovima i nebitno je kakav će i koliki biti rezultat, bitno je da svi dođemo i svojim dlanovima i glasom podržimo naše Plave na putu ka Evropi.

Kako će biti, zavisi od nas, svih nas! Zato, danas, svi na gradski stadion šalove u ruke idemo u Evropu!

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO